Om os

​IJ Gruppen er en jysk servicevirksomhed beliggende i Aarhus.

IJ Gruppen har siden 1986 serviceret bl.a. Aarhus Kommune med salg og service af rengøringsmaskiner af enhver art og størrelse, samt udførelse af rengøringsopgaver, vinduespolering og graffitifjernelse.

Vi beskæftiger os med salg af rengøringsmaskiner, reservedele samt service af rengøringsmaskiner til ethvert behov.

Serviceopgaver - vi klarer dem alle

Desuden udfører vi forskellige serviceopgaver, såsom alm. rengøring, håndværkerrengøring, erhvervsrengøring, gulvbehandling og vinduespolering.

Med over 20 års erfaring har vi udviklet en bred ekspertise i faget. Vi har udviklet og tilpasset vores serviceydelser og henvender os i dag til private virksomheder, offentlige institutioner samt diverse foreninger og privatpersoner.

Intet er for småt til os.

Vi tilbyder service i hele Danmark.

​IJ Gruppen ApS - En samarbejdspartner

IJ Gruppen ApS er en samarbejdspartner til IJ Gruppen.

Siden opstart har IJ Gruppen ApS været en servicevirksomhed, der har specialiseret sig i vinduespolering og graffitifjernelse.

Som resultat af mange års erfaring har virksomhedens medarbejdere opnået en særligt stor ekspertise på deres område.

Samarbejdet med IJ Gruppen fungerer således, at IJ Gruppen ApS varetager de fleste opgaver vedrørende vinduespolering og graffitifjernelse i Aarhus lokalområde. Den store fordel i den fordeling af arbejdet ligger i, at kunderne således altid har sin lokale serviceudbyder i nærhed. Opstår der akutte problemer, vil opgaven typisk kunne løses med det samme, da medarbejderne i forvejen befinder sig i nærområdet.

Omvendt giver samarbejdet den fordel, at IJ Gruppen ApS kan sørge for et samlet tilbud, hvis deres kunder har brug for andre serviceydelser, som fx. rengøring eller gulvbehandling. I så fald vil IJ Gruppen varetage disse opgaver. Et samlet tilbud kan blive en økonomisk fordel for kunden, og er dermed særdeles gavnligt for alle parter.

IJ Gruppen ApS har samme kontaktoplysninger som IJ Gruppen, og kan kontaktes på tlf. 40 42 81 11, el. mail.

IJ Gruppen

CVR: 19362744

Telefon: 40 42 81 11

E-mail: info@ijgruppen.dk 

Åstrupgårdvej 6

8541 Skødstrup