Grafittifjernelse

IJ Gruppen ApS tilbyder komplet service til effektiv bekæmpelse af graffiti.

Med mange års erfaring har vi udviklet en stor ekspertise på området. Vi er hurtigt ude og vi løser opgaver i hele Danmark, hvad enten det er små eller store opgaver.

Vi bestræber os på at udføre en så skånsom afrensning af graffiti som muligt, hvormed vi undgår at ødelægge den eksisterende overflade samt miljøet. Alt afhængig af overfladens materiale arbejder vi med hedvandsafrensning med eller uden kemi eller højtryksspulig.

I samråd med kunden gennemgår vi altid skadens omfang, og ud fra en vurdering af overfladen og skadederne beslutter vi hvilken type behandling, der vil være den rigtige og bedste for dig. Eventuelt udfører vi en prøverensning, således at du altid er sikret den optimale løsning.​

For at sikre en langsigtet og miljøvenlig løsning er imprægnering et fornuftigt valg. På den måde bliver det lettere og billigere at behandle overflader i tilfælde af nyt graffitiangreb, da det mindsker den nødvendige brug af væsker/kemi, samt den tid det tager at rense overfladen. Samtidig beskyttes overfladen mod andet snavs, alger og forurening. Imprægneringen er udelukkende baseret på godkendte og miljøvenlige produkter.

Imprægnering mod graffiti er en overfladebehandling, som danner et beskyttende lag i overfladens struktur, og dermed forhindrer graffitien i at trænge dybt ind. Imprægneringen skal påføres en ren overflade og skader ikke overfladen, da produkterne er diffusionsåbne.​

For yderligere information, bestilling eller spørgsmål kontakt IJ Gruppen på tlf. 40 41 81 11 eller på mail.

​Vi tilbyder

  • ​Grafftianrensning på alle typer overflader - sugende såvel som glatte - fx beton, glasfacader, malede overflader, metal, akrylplast, træ, pudset murværk, tage, toge, busser og mursten.
  • Indendørs og udendørs graffitiafrensning
  • Forebyggelse af snavs og forurening samt beskyttende behandling mod graffiti ved efterbehandling/imprægnering
  • Reetablering af malede overflader
  • Prøverensning for at sikre den rigtige og bedste løsning til dit behov
  • En effektiv bekæmpelse og/eller forebyggelse af graffitiangreb med miljøvenlige produkter

IJ Gruppen

CVR: 19362744

Telefon: 40 42 81 11

E-mail: info@ijgruppen.dk 

Åstrupgårdvej 6

8541 Skødstrup